Allergisæsonen kan forebygges og afhjælpes!

Allergisæsonen er kommet og måske har den også bragt dig gener, men du behøver ikke at være underlagt din allergi. Nedenfor er der en statement fra en af mine tidligere klienter, Stine.

Jeg kan så varmt anbefale behandlinger af Cecilie. Jeg har gået til mange forskellige typer specialiserede behandling af både allergi og hold i nakken, men Cecilie arbejder med en meget mere bred tilgang til problematikken, hvor forskellige typer kropsbehandlinger og kostvejledning indgår i en samlet indsats overfor problemet.

Massage, akupunktur og kraniosakral terapi kombineres på en organisk måde, som skaber dyb velvære såvel som tydelige effekter. Hvor andre behandlinger forbliver en afgrænset indsats som man når at slippe så snart man går ud af døren, giver Cecilie redskaber til selvhjælp. Således bliver man ikke afhængig af behandling (selvom den massage kan være rimeligt vanedannende) – men man styrkes til selvhjælp.

Dette gælder både instruering i stimulering af akupunktur punkterne, men også madlavningen. På forholdsvis kort tid giver Cecilie indsigt i madens funktion – ikke bare som kroppens benzin – men som noget der påvirker een på forskellige måder. Man “trænes” langsomt til at forholde sig til maden i forhold til hvad den egentligt gør ved een og ikke bare hvordan den smager.

Når det er sagt er jeg ofte gået derfra med syltetøjsglas med himmelsk smagende smagsprøver, som lige netop støtter op om min skavank, og som motiverer mig til selv at tage fat i køkkenet derhjemme. Når jeg går derfra står jeg tilbage med oplevelsen af at have fået virkeligt meget for pengene da behandlingerne rækker langt udover en times velvære!

Hvis du har brug for min hjælp så kontakt mig her.