( børne venlig , og rig på omega 3 fra valnødder og pekannødder og med den gode og sunde oliven olie – omega 6 fedtsyre )
50 g pekannødder
75 g valnødder
20 g macademianødder
Lægges i blød i et glas vand 2-24 timer ( gerne i renset/filtreret vand)
Ryst glasset et par gange og skift vandet
Skyl 2 Potter frisk basilikum
Pil 2 fed hvidløg
Blænd det hele sammen med olivenolie ( jeg bruger forskellige slags da de smager forskelligt og derved giver mere dybde og mere nuance til smagen)
Smag til med
Æble cider eddike ( her bruger jeg også gerne forskellige slags) ca 2 spsk
Tomatkoncentrat ca 1 tsk ( du kan også bruge bagte tomater eller andet bagt grønt… ikke for meget )
Salt
Peber
Tamari
Og hvad du ellers har lyst til og kan lide
Denne pesto er helt fri for solsikkeolie, mælkeprodukter, sukker(-disakkarider) og stivelse
??