Helbredende take away fra Silles Madpakketjeneste

Når tiden slipper op, har du da en tendens til at købe usund take away, spise en hurtig hotdog på farten eller lave mad hjemme der ikke giver dig den næring du har brug for?

Silles madpakketjeneste er for dig, hvis du ønsker en enkel og velsmagende løsning på ovenstående.

Her er et statement fra en patient, der benyttede sig af Silles Madpakketjeneste i en periode på flere måneder.

// Operation: Food Goddess //

En anmeldelse af guddommelig mad

Cecilie Lemke – A food goddess, en af de der sjældne kvinder der bare ved det hele på den gode måde og der i alt hvad hun gør, er ren hjælp, ren kærlighed og lys. Så der er egentlig ikke andre betegnelser for en kvinde som hende.
Ja jo – jeg ved godt det lyder svulstigt, men jeg kan personligt skriver under på at det er ALL true.
Sille, som jeg også kalder hende, hjalp mig i et forløb med hendes guddommelige madpakker, kefir, the og meditation – det blev en rejse der genfandt min glæde ved mad, denne devine nydelse du opnår når du nærer din krop, dine tanker og balance i det hele taget – både fysisk og psykisk. Det var en ren forkælelse og stor øjenåbner at finde ud af hvad næring egentlig kan gøre helt konkret for både krop og tanker.

Jeg er egentlig vokset op sundt, med en mor der var meget opmærksom på kost, da jeg som barm led af eksem syre base balancen. Alt var hjemme gjort og hun huskede det grønne drys – så min livsstil var ikke decideret usund, jeg var bare ikke klar over hvad jeg kunne indtage for at visse ubalancer i min krop, blev balanceret med mine tanker og følelser.

Sagen var den da jeg mødte Sille, at jeg grundet dødsfald i familien og et voldsomt parforholdsbrud – led af voldsom stress, fik til tider angst og var på det tidspunkt kommet ud af en grim depression.
Som de fleste ved, der har prøvet at gennemgå en depression, er at man på ingen måde er sig selv og simpelthen smuldrer.
Det var også tilfældet for mig – og ved vores møde var jeg stadig som et blad i vinden, let at blæse omkuld, blev jeg udsat for den mindste stress.
Det kom til udslag fysisk i min krop, i mine tanker og mit selvværd – der også havde fået et ordentligt knæk. Så jeg var I sjælslig pretty bad shape, og psykolog samtaler wan’nt cutting it. Samtidig var min madglæde mere eller mindre væk, og jeg havde lagt mine cooking skills helt på hylden.

Anyway – jeg kom i et 12 ugers forløb hos vores Food Goddess her, og tænkte WAU det ser godt nok lækkert ud, men hvordan skal det dog hjælpe mig når mine tanker gå direkte south og jeg får hjertebanken og føler mig som nada.
Jeg kunne ligesom ikke se sammenhængen, hvor end lækkert Silles madpakker var – men jeg skulle blive klogere og det blev jeg også !

Sille, der er stor fortaler for proteiner gennem decideret fisk og kød, var derfor ikke vild fan af min vegetariske livsstil – men som den mad magiker hun er, lavede hun selvfølgelig en diæt til mig der passede med at intet skulle lade livet (på nær et par små fisk, havtaske bla. der smagte guddommeligt, men var et eksperiment) I den periode jeg var på madpakke systemet, spiste jeg lidt fisk, selvom jeg ikke var stolt af det. Dog mærkede jeg mere jordforbindelse (!)
-Og den var, lad os bare sige, tiltrængt.

Mine dage startede som følgende:

Morgen mad (som jeg længe havde sprunget gelende over) bestod af en suppe med friske grøntsager, der duftede, varmede og nærede hele min krop ! Nogen gange med en lille fin kuvert bolle, fyldt med de lækreste kerner.
Mine morgener havde på daværende tidspunkt længe været præget af at vågne med angst anfald, mareridt og være helt rystet inden i – men så snart den suppe gled ned, spredtes varmen i mit bryst og tankerne ledtes hen på den spiren jeg mærkede i min krop, frem for hjertebanken og tanke mylder.

Suppen var en home run – hver eneste morgen glædede jeg mig til at spise den, og mærkede markant hvordan at min krop simpelthen ikke havde den samme ro, når jeg ikke startede med den.
Som udgangs punkt ville jeg synes det lød mærkeligt at skulle spise suppe til morgenmad og har egentlig synes det var underligt når jeg rejse i asien, at de startede deres dag med den varme væske – men det hele gav lige pludselig mening.

Til frokost fik jeg en madpakke bestående af forskellige bagte grøntsager, fisk, hjemmerørt mayo, urter, kapers og oliven
(Hun forsikrede jeg ikke ville tage på af !) Skrig, prøv lige at forestille dig der ligger rigelige mængder mayonaise og kigger dig direkte i øjnene, mellem dine grøntsager – jeg havde jo ikke lyst ti at blive tyk af det her – men som Sille forklarede, handlede det hele om sammensætningen af kosten, og hun selvfølgelig havde ret.
Men udover de økologiske rene råvarer, kunne jeg også tydeligt mærke maden var lavet med kærlighed. Anrettet så smukt, alt krydret ned til mindste detalje og gennemført. Og jeg fandt mig selv i tilstand af glæde – både når jeg spiste den, men også glæde over at få disse vilde måltider serveret og bagefter mærke hvordan min krop takkede mig for de gaver den fik.

Allerede i løbet af de første 2 uger mærkede jeg markant forskel når jeg vågnede om morgenen. Mine angst anfald og mareridt var aftagende og jeg følte mere generelt velvære i min krop, mere energi og en ’NU er jeg sgu klar til dagen tilstand’ – noget jeg ikke havde følt længe.
Først tænkte jeg – hm, kan det være rigtigt, eller er jeg bare høj over hvor lækkert det hele er, men jo – det kunne være rigtigt og viste sig i forløbet blot at tiltage.

Til mine eftermiddage var jeg tit heldig der var små gaver med, i form af frugter, kokos, små pandekager – æblemos, chokolade kage eller andre lækkerier lavet uden mel sukker mv. Så jeg blev også forkælet med den søde nydelse til en kop kaffe, når jeg lige skulle have et break fra arbejdet – og normalt ikke ville have spist før aften. Det break gjorde også at min energi blev, og jeg ikke var så træt som jeg havde følt mig længe. Jeg fik et boost og nød min eftermiddags treat.

I det hele taget vil jeg sige at nydelses faktoren her er af høj høj værdi – for når vi nyder udskiller vi også glædestoffer i hjernen der gør vi føler os gladere.
-Og for et menneske der ikke har følt den sådan helt indre glæde og ro længe, er det er totalt lise for sjælen og en ’WHAAAT’ det er jo ret fantastisk det her.

Sideløbende med madpakkerne fortsatte jeg mine psykolog samtaler, der mere og mere kom til at omhandle hvordan jeg kunne mærke både mit fysiske samt psykiske velvære ændre sig. Ved ikke præcist hvad min psykolog må have tænkt om det hele, Sille this and Sille that, men hun så i hvert fald en markant ændring i mig, og at de problem stillinger jeg kom med stille og roligt aftog, som mit forløb hos Sille skred frem.

Min nattesøvn blev bedre, jeg følte en naturlig træthed om aftenen, og kom op tidligt uden galoperende hjertebanken og en generel stresset tilstand i kroppen.
Jeg lærte at drikke og lave kefir, en vidunderlig drik der er brain food og simpelthen booster trådene i den øverste.

Jeg fik også mere overskud i mit arbejde og kunne trække et større læs, uden at gå i knæ.

Det er vigtigt at tilføje de opfølgende samtaler med Sille, og daglig meditation også var en stor del af forløbet, I at få det bedre.
Den sorg tilstand jeg var I og det stress den havde sat i min krop – var stadig en proces jeg skulle igennem, men processen blev selvfølgelig nemmere som de mørke tåger lettede.
Tænkt at mad kan gøre det, at man kan spise og drikke sig til lysere tanker, overskud og mental stabilitet ! Ja hvorfor ikke !? – Jeg havde jo set hvordan kost i min barndom kunne kurere eksemen på mine hænder, så hvorfor ikke mylderet i mit hoved. Det hele gav jo mening.

Jeg må sige jeg har fundet eller genvundet en kæmpe respekt for, både hvad vores kroppe og hjerner er i stand til, men også hvad det vi putter indenbords egentlig gør ved os.
Man kan spise sig rask, men man kan også spise sig syg.

Either way – vil jeg af hele mit hjerte anbefale Sille og hendes vidunderlige kost, vedledning samt behandling, og lade jer vide, det hjælper sgu ! Det er real – det virker ! Og Sille er om nogen helt real i sig selv.

Det har været en kæmpe fornøjelse at møde hende, og hele hendes magiske mad univers, jeg kun kan beskrive som kærlighed. Kærlighed til dig selv og kærlighed til dine omgivelser, for de mærker jo også i den grad – at du har det bedre, at du kommer i balance og udstråler glæde. Det hele er en cirkel af lys, der begynder og slutter i dig selv – med de beslutninger du tager for dig selv.

Jeg er SÅ taknemmelig for at jeg mødte dette vidunderlige kvindemenneske og at hun lærte mig hvordan jeg skulle komme tilbage til mig selv.
Det er egentlig rimelig basic. Uden næring kan man ikke eksistere
– næring for body, og næring for mind.

Min konklusion vil være at jeg i dén grad savner mine madpakker ! De var en sjælden luksus, der lod mig mærke mit indre igen – men jeg fik også værktøjet til at fortsætte denne vej og helbrede mig selv, med visdommen og forståelsen Sille ikke kun kom i madpakkerne, men også i mit hoved rent litterært i forløbet.
Man bliver nød til at se indad, men det kan være svært når man har det svært. Derfor var jeg ekstremt heldig at blive præsenteret for denne helbredelse gennem mad, der også viste sig at være gældende mentalt.

Efter mit 12 ugers forløb stod jeg med en stærkere fysik og et klart stærkere mere roligt sind, end jeg havde gjort længe. Havde aldrig troet at mine psykolog samtaler skulle om formidles til råvarer, og boblende kefir. Men nogen gange skal man kigge andre steder hen end de gængse.

Min anbefaling vil være at stikke næsen mod den hyggeliste lille oase i det gamle Nordvest, København – for her bor der en Food Goddess der kan hjælpe dig med at blive god igen.

Gabriella S. Kaysø
– Juni 2017