KOST

En vigtig del af min behandling er at indrage og optimere din kost, da du med din kost har mulighed for at behandle dig selv hver gang du spiser noget.

Teksten nedenfor er inspireret af min kommende kogebog og kogt ned til dig, så det er let at forstå, hvad jeg kan hjælpe dig med.

I min behandling fokuserer jeg på, hvordan du fordøjer det du spiser, da…

“Du ikke er hvad du spiser, men du er hvad du fordøjer”.

Når du kommer til mig, vil vi se på, hvad du kan gøre for at hjælpe din fordøjelse, både udfra vestlig og kinesiske principper.

kostmåltid

FORDØJELSE

Din fordøjelse er roden til alt godt – og desværre også roden til rigtig mange sygdomme og fysiske og psykiske problematikker.

Jeg kan ikke opstille en simpel løsning på alle dine problematikker. Det, som er sundt og godt for én person er ikke nødvendigvis sundt for alle personer – vi er forskellige!

Hvis du ingen tænder har, er det fx meget omstændigt at spise en rå gulerod.

Hvis dit fordøjelsessystem er svagt, underdrejet, beskadiget, forstoppet, fjernet (stomi), betændt, gået i stå eller andet, som besværliggør eller i værste fald umuliggør, at du får nok ud af den føde du putter ind i dit magiske fordøjelsessystem, er det hensigtsmæssigt at hjælpe dit fordøjelsessystem.

Områder som fordøjelsen, organer, psyken, søvnen og kroppen generelt kan have brug for en hjælpende hånd. Fordøjelsessystemets funktion er en afgørende faktor i et sundt, stærkt og lykkeligt menneske.

I samråd med mine undersøgelser og anbefalinger er det vigtigste, du skal opnå, er at mærke efter, hvad der virker for dig!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig godt på vej.