Statements

Stine
Jeg kan så varmt anbefale behandlinger af Cecilie. Jeg har gået til mange forskellige typer specialiserede behandling af både allergi og hold i nakken, men Cecilie arbejder med en meget mere bred tilgang til problematikken, hvor forskellige typer kropsbehandlinger og kostvejledning indgår i en samlet indsats overfor problemet.

Massage, akupunktur og kraniosakral terapi kombineres på en organisk måde, som skaber dyb velvære såvel som tydelige effekter. Hvor andre behandlinger forbliver en afgrænset indsats som man når at slippe så snart man går ud af døren, giver Cecilie redskaber til selvhjælp. Således bliver man ikke afhængig af behandling (selvom den massage kan være rimeligt vanedannende) – men man styrkes til selvhjælp.

Dette gælder både instruering i stimulering af akupunktur punkterne, men også madlavningen. På forholdsvis kort tid giver Cecilie indsigt i madens funktion – ikke bare som kroppens benzin – men som noget der påvirker een på forskellige måder. Man “trænes” langsomt til at forholde sig til maden i forhold til hvad den egentligt gør ved een og ikke bare hvordan den smager.

Når det er sagt er jeg ofte gået derfra med syltetøjsglas med himmelsk smagende smagsprøver, som lige netop støtter op om min skavank, og som motiverer mig til selv at tage fat i køkkenet derhjemme. Når jeg går derfra står jeg tilbage med oplevelsen af at have fået virkeligt meget for pengene da behandlingerne rækker langt udover en times velvære!

Joan
Jeg kom til Cecilie for at få hjælp til mit forslåede haleben, som havde plaget mig gennem længere tid. Det mente Sille godt hun kunne hjælpe mig med. Men hun ville også godt hjælpe mig af med en kæmpe ubalance i form af overvægt.

Cecilie behandler mig med akupunktur, magnetplastre, fysiurgisk massage, kranio sakral terapi og ikke mindst øser hun ud af sin store viden om fødevarer og ernæring. Jeg fik ved første behandling en liste på ca. 80 fødevarer jeg må spise løs af. Det er meget befriende for mig at koncentrere mig om den liste i stedet for at skulle forholde sig til en “undgå-liste”. Jeg elsker at ta’ mig af mig selv på en ny og livgivende måde og ikke mindst elsker jeg at jeg skrumper, får mere energi og overskud.

Og, det går meget bedre med Halebenet.

Poul
Jeg skriver til dig, fordi jeg bliver nød til at vise min taknemmelighed over den person du er, og for den seriøse måde du har taget imod mig på.

Jeg kom til dig, fordi jeg havde læst om din akupunktur kunne hjælpe på min kløe på mine overarme, og må sige jeg i den grad er blevet positivt overrasket over din kunnen.
Din måde at takle mit problem på, har været helt fantastisk, og er glad for at du ville hjælpe mig, og fik lavet om på min kost som helt sikkert har været med til at nedsætte min kløe, samt de medfølgende ting som sundhed og kost kan gøre.
Jeg føler mig mere rask og med en sundere krop, som fysisk kan mærkes, og også min libido er blevet bedre efter den “udrensning” jeg har været igennem via mit forløb hos dig.
Jeg vil derfor takke for din store hjælp og varmt anbefale dig, hvis andre skulle have lignende symptomer som jeg både med kløen på mine skuldrer/overarme, samt problemer med rejsning/libido.

Jeg vil bestemt besøge dig igen.

Birgit, 55 år 
Jeg har flere grunde til at, gå til behandling hos Cecilie

Modic forandringer, spinalstenose, PTSD, overvægt, forhøjet blodtryk – kolesterol og blodsukker mm.

Det er altid dejligt at komme hos Cecilie. Man bliver mødt mod en dejlig varme og nærhed, og enhver vil være tryg i de hjemlige omgivelser. Cecilie er meget dygtig, kærlig og grundig. Hun er en stor menneske kender, som ser på det hele menneske og som ved hvad hun gør. Når jeg har spørgsmål giver hun mig altid et brugbart svar.

Da jeg begyndte hos hende kunne jeg dårligt gå, jeg havde mange smerter, var ukoncentreret, over følsom og angst.

Behandlingerne hjælper mig til at jeg “holder begge ben på jorden” og kan holde PTSD’en på afstand, samtidig med at mine smerter bliver mindre og min bevægelighed er større. Jeg kan gå normalt nu, selv når jeg har ondt, så jeg får mindre smertestillende medicin.

Jeg får også kostvejledning og er begyndt at spise anderledes. Alle mine ‘forhøjelser” og mavesåret er væk nu og jeg taber mig.

Behandlingeme og min nye kost holder bivirkningerne væk og giver mig bedre livskvalitet.

Så jeg kan kun anbefale Cecilie til alle.

Claus Andreasen, 34 år, El-installatør
Efter en tid med voldsom dunkende hovedpine kontaktede jeg Cecilie. Mit håb var at lindre det bare en smule med en gang massage. Cecilie rådede dog til en behandling med KST og sådan blev det.
 
Det var en blid behandling, som jeg nærede lidt skepsis til, i forhold til effektivitete. Men allerede samme aften var hovedpinen næsten væk. Efter en behandling mere var den fuldstændigt væk. Jeg har stadig ikke helt forsået hvad KST egenligt er :-)…. Men det er stensikkert, at det min egen læge ikke kunne gøre noget ved, fjernede Cecilie med “magiske” hænder. Stor tak og dyb respekt.
Marie Keis Uhre, 29 år, Sanger
“Cecilies nænsomme, grundige og effektive fremgangsform virker lindrende for både krop og sjæl. Man træder ind i et lyst rum med en rar atmosfær, som øjeblikkeligt føles afstressende og beroligende.
En lille oase midt i den hektiske hverdaf. Forsømmer jeg Kranio-sakral-terapien, vender migrænen og hovedpinen fluks tilbage og lægger en dæmper på dagligdagen. Jeg er derfor stor tilhænger og nærmest afhængig.”
Jens Ravn, 35år, Backline manager
“I en altid rar og afslappet atmosfære, får jeg en afslappende massage med en god forståelse for hvilke muskler, der trænger. Altid gode råd om stræk og øvelser til forebygning af ømme muskler”
Mand, 39 år, IT ingeniør
“Fysiurgisk massage er en fornøjelse hver eneste gang. Min krop har haft rigtigt godt af behandlingerne. Omgivelser er gode, musikken og atmosfæren er personlig og afslappende. Herligt. Kranio-sakral er super afslappende og dejligt afstressende. Var lidt skeptisk til at starte med, men nu nyder jeg det hver eneste gang. Ind imellem falder jeg helt hen… skønt.
Anne Ryom, Musical Storyteller, lyd- og sangterapeut

Jeg kom til Cecilie Lemke med store smerter i skuldre, nakke, ryg og lænd. Jeg havde desuden ubalancer ift. mad, alkohol og sukkerindtag. 1. behandling bestod af en kombination af kraniosakral, fysiurgisk massage og akupunktur. Og netop det, at Cecilie kombinerer disse behandlingsformer, samtidig med at hun kostvejleder gør, at jeg oplever så stor succes med med min behandling.

For mit vedkommende kunne jeg allerede efter første behandling mærke en enorm forskel i min krop og jeg kunne endda registrere, hvordan akupunkturpunkterne stadig snurrede blidt med vibrationerne i kroppen om aftenen. Idag er jeg på vej til min 3. behandling og jeg er som forvandlet, både ift. smerter, men også ift. spise-og-drikke-vaner. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Cecilie. Hun er yderst professionel, dygtig og dedikeret til sine klienter og derudover har hun en helt fantastisk varme og personlighed.

Lise Terp, Civilingeniør, virksomhedskonsulent og coach
8 uger efter en trafikulykke, var min krop og sjæl helt drænet for energi. Min eneste energi lå i en glæde og taknemmelighed over at være i live – stort set uden synlige mén. Jeg ville dog gerne have mig selv tilbage. Være energifuld og tilstede. Oveni problemerne efter ulykken, døjer jeg også med for lavt stofskifte.

Mit ønske for behandlingerne var at kunne mærke mig selv og at orke noget igen.

Jeg fik Cecilie anbefalet af en jeg stoler på og som kendte mig. Jeg ville gerne have en behandler som kunne mere end en ting og som turde kombinere. Jeg havde også brug for at blive udfordret på min “sandhed” og også at kunne drøfte eksistentielle tanker i forbindelse med ulykken.

I begyndelsen en gang om ugen, senere gik der længere imellem behandlingerne. Jeg var fra første gang fuldstændig tryg. Cecilie er kompetent, tillidsvækkende og varm. Jeg er tilbage på 90% af min kraft, det havde jeg ikke været uden Cecilie.

En af de ting jeg ud over ovenstående er glad for, er de grundige skemaer, jeg før hver behandling udfylder. Det viser, hvad der har flyttet sig. Hvad er blevet bedre, er der kommet nyt, hvad er forsvundet og overvundet. Det giver overblik, og udgangspunkt for en indledende samtale. Jeg vil i den grad anbefale dig at opsøge Cecilie. Får mine børn brug for det, vil jeg sende dem i samme retning.