Vidste du at kost, akupunktur og kranio sakral terapi kan kurere eller mindske din allergi og kropslige skavanker?

Igennem 15 år har jeg haft gode erfaringer med at hjælpe folk med allergi igennem forebyggelse og akut behandling.

Er du plaget af allergier og har brug for hjælp så ring på 23803331 eller tjek min hjemmeside her.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig. Kh. Sille

 

 

Nedenfor er der et statement fra en af mine tidligere klienter.

 


Jeg  modtog 10 behandlinger over 10 uger for at forebygge allergi og med kraftige hovedpiner. Da Sille spurgte om der var andet fortalte jeg, at min pik var blevet krum og derfor også lidt mindre i stiv tilstand. Det gav mig smerter ved samleje, udover at det gav mig en følelse ikke at slå til som mand.

Hurtigt blev hovedpinen bedre og omkring midtvejs i behandlingsforløbet, kunne jeg have samleje med penetrering uden smerter. Min kæreste sagde, at “du har fået en større tissemand!” Det havde jeg og det er jeg meget glad for – hurraaaaa!!!

Da allergisæsonen startede holdt min allergi sig i ro og gik ikke som det plejede i gang med at få min næse til at dryppe og øjnene til at irriteres. Uden anden hjælp. Under behandlingsforløbet boede jeg faktisk hos en med kat, som jeg normalt ville have reageret allergisk på, men det gik fint med at være i nærheden af katten under og efter forløbet.

 En blanding af at rette min kost til og trykke på punkter på kroppen mellem behandlingerne, hjalp processen.

 Derudover er Sille et meget indfølende og agtpågivende menneske som det er en stor gave at kunne blive behandlet af.

 Peter Ring